Vi tager os af alt it drift

By:

Da jeg startede min egen blog, så brugte jeg en måneds tid, på bare at se på Hosting virksomheder inde på nettet. Men jeg havde lidt svært ved at beslutte mig for præcis, hvilket et jeg mon skulle vælge. Men det var virkelig betydningsfuldt for mig, at de har en rigtig god It drift. Men jeg mener dog ærlig talt, at det hele var noget af en rodet jungle. Hvordan kunne jeg dog regne ud hvilket Hosting selskab som mon var det bedste? Hvordan kunne jeg dog finde ud af om hele deres It drift var i top? Undertegnede har altså så mange forskellige store spørgsmål, men jeg har svært ved at få et svar på nogle af min spørgsmål. Heldigvis så er min kære veninde også blogger. Hun forklarede mig om hvilket Hosting firma hun bruger. Det lød til at være virkelig godt. For deres It drift lød til at være i top. Og han har længe brugt det samme Hosting selskab, og har været virkelig glad for det. Det er nu engang altid rart at høre om folks erfaringer, inden at man kaster sig ud i noget. Spcielt for mig, der altså ikke ved specielt mange ting om It drift. Så jeg besluttede mig hurtigt for selv, at benytte det samme Hosting selvskab som hun gjorde. Nu er jeg kommer igang med at skrive og blogge. Men det er nu bare en lille hobby blog. Jeg tjener ingen penge på den. Men det ville jeg faktisk gerne gøre engang i fremtiden. Men lige nu så fjoller jeg faktisk bare ved at skrive mine små tanker ned. Det virker lidt ligesom en slags terapi for mig. Inde på min blog kan jeg jo rigtig komme ud med alle de mange tanker jeg går og tumler lidt med. Dels alle de problemer jeg måtte have, og alle min glæder som at jeg jo kommer ud for. Jeg ved godt at mennesker også læser lidt med, men jeg tænker ikke over det. For bloggen er mit lille frirum. Her kan jeg jo skive om præcis hvad jeg engang har lyst til. Og den mulighed føles skønt. Før jeg startede så havde jeg faktisk ofte tænkt lidt på, hvordan at jeg egentlig gerne ville blogge. Men jeg syntes bare dengang at det var indvinklet, at finde rigtig rundt i alle de mange Hosting virksomheder som at der nu eksistere. Var det ikke for min kære veninde, så var jeg nok aldrig startet. Men jeg har været virkelig glad for hele It driften inde på min blog. For der har aldrig været nogle problemer overhovedet. Hosting firmaet svarer ganske hurtigt på alle mine beskeder, hvis jeg har et problem. Jeg har aldrig lært specielt meget om det tekniske. Jeg frygtede samtidig at jeg selv skulle stå for hele It driften inden at jeg startede på bloggen. Men det var nok samtidig med til faktisk at holde mig lidt tilbage tror jeg. Jeg er skam helt sikker på at hvis jeg lige vidste hvor nemt det faktisk ville blive, samt hvor god en It drift jeg nu har inde på min blog nu, så var jeg skam startet for meget længere tid siden. Men nu er jeg endelig i gang med det, og jeg er virkelig glad for min blog. Jeg er faktisk næsten blevet helt afhængig af det med at blogge. Jeg nyder at se alle mine besøgstal bleve flere og flere. Det er faktisk ret sjovt at tænke mere på, hvordan at jeg faktisk har et usynligt publikum til hele mit liv. For det er jo lige det min blog i virkeligheden er, mit liv. Eller nok nærmere sådan en form for online dagbog. Jeg glæder mig skam til at se bagud på den når jeg bliver ældre. Og genlæse mine følelser samt tanker.

Posted in: Kategori