Sort frækt undertøj med røde detaljer

By:

Jeg synes at de bedste gaver er dem der dels er til glæde giver og den der modtager. Dengang min forlovede Julie og jeg selv havde årsdag besluttede undertegnede af den grund at erhverve hende sådan noget frækt lingeri. Men jeg har faktisk aldrig købt frækt undertøj til en anden pige før nu, og undertegnede var slet ikke helt sikker på hvad som Hun ville sige til det. Men det standsede mig nu slet ikke.

Så jeg tog ned i en forretning som forhandler frækt lingeri, og kiggede mig lidt rundt. Men det var lidt mærkeligt at stå der som mand og så se på frækt undertøj til min Julie, med sådan en masse andre piger der også var i forretningen. Jeg vidste jo faktisk slet ikke helt hvad som jeg var på jagt efter.

Efter 5 minutters tid så  kom en søde sælger lige hen til mig. Hun spurgte mig om der mon var noget som hun kunne hjælpe med. Så jeg forklarede om at jeg gerne ville erhverve sådan noget frækt lingeri til Julie, men jeg vidste altså slet ikke hvor at jeg nu skulle starte. Hun kunne vist nok godt se at jeg stod og var lidt nervøs om det hele, så hun sagde så “Altså jeg synes faktisk det altså er sådan virkelig sødt af dig, at du gerne vil købe noget frækt undertøj til hende”. Og så spurgte hun mig hvad for en størrelse Julie nu brugte. Men det vidste jeg ikke. Jeg kunne jo altså ikke spørge hende, for så ville hun jo muligvis gætte at jeg gerne ville købe hende frækt lingeri. Sælgeren sagde at jeg muligvis bare kunne se på noget af hendes øvrige undertøj, for sådan at læse hvilken størrelse hun nu bruger. Og så ville jeg nemmere bagefter kunne finde noget frækt undertøj. Så jeg takkede den søde sælger for hendes tip og jeg skyndte mig hjem igen.

Et par dages tid efter det så fortalte Julie om noget helt nyt undertøj som hun havde købt. Det var jo ikke ligefrem frækt undertøj, men altså hun forklarede at det faktisk passede hende helt perfekt. Så dengang hun så havde smidt undertøjet til vask, kiggede jeg det igennem efter størrelsen. Men det føles mærkeligt at stå der og skrive hendes mål ned på min forlovede bare ud fra sådan noget vasketøj, men altså det skulle gerne være en god overraskelse at hun jo skulle få noget frækt lingeri.

Men jeg vendte tilbage igen til forretningen der havde frækt lingeri, og forklarede præcis hvilken størrelse Som Julie nu brugte. Men nu kom den rigtige hårde del af købet. Hvilken type frækt undertøj skulle hun nu have. Der var alt for mange slags at skulle udvælge imellem. Skulle hun have med små blonder, eller måske tanga-trusser. Skulle de være gennemsigtige eller lavet af silke. Sælgeren kunne nu hurtigt fornemme at jeg slet ikke vidste hvad som jeg nu burde erhverve. Men hun viste mig så en række modeller af frækt lingeri som de faktisk solgte en hel del af, og som deres kunder alle var rigtig lykkelige for. Men de var stadigævk ret forskellige men det hjalp nu ikke selv at have så mange forskellige valgmuligheder. Men jeg besluttede mig for et flot sæt frækt undertøj lavet i en sort farve, med nogle frække blonder og lyserøde detaljer. Ekspedienten fandt den helt rigtige størrelse, og begyndte at pakke sættet pænt ind. Hun forklarede samtidig hvorledes at de kunne byttes hvis at størrelsen alligevel ikke passede. Jeg modtog denne lille smukke gave og jeg gik ud af forretningen.

Dengang det endelig blev vores rigtige årsdag fik hun så min gave. Men jeg var godt nok lidt nervøs om hvorledes hun nu havde lyst til at reagere på mit specielle køb af frækt lingeri. Hun blev nu lykkeligvis utrolig glad og hun fik prøvet det lige så snart hun nu fik mulighed for det. Jeg kan helt ærligt meddele at det altså sidder helt perfekt. Hun ser altså utrolig sexet ud i noget frækt undertøj. Så jeg vil gerne sige stort tak til de meget søde ekspedienter for sådan at hjælpe med rigtigt at finde det helt perfekte sæt til min Julie.

Posted in: Kategori