Se vores flotte konferencelokaler

By:

Der sker jo altid noget spændende i sådan et konferencecenter. Undertegnede har været på et konferencecenter i nu 3 år. Selve mine opgaver svinger meget, og undertegnede har jo over denne tid lavet næsten alt som man selv kan forestille sig at lave her. Nu står jeg mest for det at kunne gøre alle konferencelokalerne parat til alle vores gæster, og også sørge for at stå til deres rådighed under hele deres konference. Og det er jo faktisk en større arbejdsopgave end det lyder. Vores konferencecenter har jo mange konferencelokaler. Og som hovedansvarlig er det jo en betydelige arbejdsopgave at holde styr på alle de lokaler, og også planlægge hvornår at de hver skal benyttes. Samtidig skal alle dise lokaler gøres helt klar inden gæsterne ankommer. Og jeg benytter af den grund sådan en avanceret computersystem med kalender for konferencelokalerne. For her noteres alt omkring vores gæster samt ønsker til opstilling. Og det gør jo samtidig at jeg også kan skemalægge adskillige møder, samme dag i sådan et af vores konferencelokaler.

Hvert bestilt møde er jo specielt og dette kræver også at konferencelokalerne bliver tilpasset sådan på hver sin facon. Når at man bestiller konferencelokaler hos vores konferencecenter så holder vi normalt et lille møde, hvor at vi så fremviser mulighederne, og bliver helt enige om den bedste løsning. Dette skrives så ned så jeg også selv kan tilpasse lokalet til netop gæstens eget ønske. Og jeg står jo også for at opsætte samtlige af bordene og alle stole rigtigt frem, plus alle pladser skal jo også have en blok papir og kuglepen. Og det er jo samtidig også vigtigt at der også står nogle drikkevarer parat til alle gæsterne, samt at den ansvarlige bliver sat godt ind i hele EDB systemet så han også kan benytte sig af en præsentation eller noget tilsvarende i vores gode konferencelokaler.

Vi har dog het i vores højsæson ofte mange møder i vores konferencelokaler i løbet af en enkelt hverdag. Og det betyder jo også at jeg kan spendere næsten hele morgenen på bare at gøre helt parat til hele 4 møder fordi de alle sammen starter på en gang. Her er det jo samtidig meget betydningsfuldt at holde styr på alle vores forskellige gæster, og hvem der lige skal være hvor. Jeg lærte samtidig hvordan at vores kalendersystem ikke er perfekt. På en rigtig travl eftermiddag, så brød hele vores internet sammen i hele konferencecenteret. Og det betød jo at undertegnede ikke længere kunne se hvilke gæster der havde bestillinger til hvad for nogle konferencelokaler.  Da jeg langt om længe fik noget internet tilbage, var der pres på at kunne ordne samtlige konferencelokaler i tide. Og selvom at et par af vores gæster jo måtte stå og vente lidt på deres møder, var de nu søde og forstående. Men fra denne dag lærte vi at gemme en sikkerhedskopi af hele ugens kalender inde på vores egen pc hvis at noget lignende skulle ske igen.

Når at man jo arbejdet for et konferencecenter lærer man jo således mange nyt ting. Jeg får lov til sådan at kunne arbejde med mange søde gæster, og tilpasse alle vores konferencelokaler til netop deres ønsker. Samtidig er der også mulighed for at kunne udvikle smarte systemer der jo gør det nemmere at kunne give gæsterne en fantastisk oplevelse. Alle vores konferencelokaler bliver benyttet ganske effektivt uden det går ud over nogle af gæsterne. Undertegnede er yderst gald for mit eget arbejde ved hele mit konferencecenter. Og man ved aldrig hvad man skal lave, når at man møder ind om morgenen.  Og jeg glæder mig til hvad fremtiden nu bringer. Vores konferencecenter udvider sig, og vi modtager nogle gode anmeldelser af de gæster som benytter vores konferencelokaler. Og det er jo altid en god udfordring at gøre denne oplevelse bedre for gæsterne, men det er jo arbejdet værd når at det så endelig lykkes. Hvis nu du står og selv mangler konferencelokaler til sådan et møde, skal du være meget velkommen ved netop vores gode konferencecenter. Vi giver jo samtlige af vores gæster det allerbedste møde.

Posted in: Kategori