Se mulighederne med cloud hosting

By:

Som leder i  en større kæde af advokater ligger der meget ansvar hos min bror. Han skulle overse, at en række sager bliver behandlet korrekt og fortroligt på samtidig. Da flere af de rigtig mange dygtige advokater er spredt udover det meste af landet, er det lidt svært at kunne holde ordentlig øje med det hele. Jeg savnede derfor, at alle advokater kunne gemme deres mange sager samt andre vigtige oplysninger et sted, hvorfra det ville være mulig for min bror at kunne følge med de forskellige sager. Det krævede selvfølgelig en meget stor sikkerhed og fortrolighed, idet de fleste af informationerne ofte er følsomme og fortrolige, hvilket alle de andre advokat-kollegaer slet ikke burde kunne se. Ved at søge online på internettet læste jeg om cloud hosting. I den forbindelse får virksomheden en såkaldt server oppe i ”Skyen”, således alle de ansatte konstant har mulighed for at logge til denne server, ligegyldig hvor de er ude i  landet, plus ligegyldig om de er på deres kontor og/eller ude ved en klient.

Jeg lavede en kontrakt om cloud hosting med et eller andet anerkendt firma, der har stor erfaring med cloud hosting. De satte en eller anden server op samt forklarede, hvordan de mange advokater nemt kunne tjekker ind. Oppe i den virtuelle server får den enkelte medarbejder sin egen mappe, som udelukkende han/hun har adgang til. Sådan kunne ingen medarbejdere få adgang til alle de andres ting. Jeg fik naturligvis rettigheder til at kunne se alle mapperne i deres cloud hosting, og han kunne således nemt holde øje med alle aktuelle sager samtidig.

Det her er en lidt udfordrende ændring for enkelte. Selvom vores dygtige medarbejdere er ret vant til nye og udfordrende opgaver, så var cloud hosting alligevel lidt svært for flere af dem. Virksomheden måtte sende flere e-mails til dem. Dels om hvordan man loggede korrekte ind på den nye server, samt dels om at udelukkende den enkelte har adgang til deres egen mappe. Henover tiden har de heldigvis helt vænnet sig til cloud hosting, samt de fleste af medarbejderne roser også konceptet nu. Personligt nyder jeg på en let samt ret overskuelig måde at kunne følge lidt bedre med i alle vore sager samtidig. På denne måde indså jeg, hvordan nogle af advokaterne anvendte lidt for lang tid på nogle af deres klienter, hvilket gik for meget ud over flere af  alle de andre kollegaer. I samme ombæring kunne jeg også anerkende alle de advokater, der hurtigt samt ganske effektivt kunne få klaret en eller anden sag.

Takket være cloud hosting er vores medarbejdere både gået hen og blevet mere effektive samt endnu mere nøjagtige. Oven i det er der opstået en tættere følelses af, at virksomheden er et samlet hold. Jeg vidste, at indtil flere advokater har konsulteret hinanden, hvis der har været nogle vanskelige sager. Så med vores cloud hosting er det også muligt at kunne dele enkelte mapper og dokumenter med de øverige advokater, hvis man ønskede dette. Jeg vil helt sikkert foreslå cloud hosting til alle firmaer med ansatte over det meste af landet. Det er nemlig den bedste metode at få overblik over samtlig af  personernes individuelle indsats.

Posted in: Kategori