Sådan virker vores cloud hosting

By:

Undertegnede har i 5 år arbejdet som tegner. Siden jeg illustrerer alle mine ting helt digitalt, så ligger samtlige af mine mange illustrationer jo på min computer.  Jeg valgte for 1 år siden at bruge cloud hosting til sådan at kunne opbevare alle mine illustrationer. Således kunne jeg åbne en tegning og arbejde videre på den, uanset hvor at jeg nu var, og hvad for en computer jeg sad foran. Det var nu vanskeligt at gå godt i gang og jeg måtte jo ringe til IT supporten mange gange.

Og jeg startede ud med sådan at søge efter den rette cloud hosting. For jeg havde jo hørt omkring begrebet af en kammerat, der samtidig også havde foreslået sådan et par firmaer. Undertegnede så jo dem igennem og jeg sammenligede dem så med nogle andre sider jeg opsporede. Og nu har jeg aldrig været så fantastisk til det med internettet og nye programmer. Det tog mig jo flere måneder at lære mit tegneprogram rigtigt at kende. Så det var vigtigt at min kommende cloud hosting også havde sådan en rigtig god IT support. Således kunne jeg ringe til dem, hvis der opstod besværligheder. Undertegnede havde jo afslutningsvis 3 blandede cloud hosting virksomheder. Og jeg valgte så at teste hele deres IT support. Jeg ringede til hver af dem, og spurgte dem om sådan en række spørgsmål jeg ikke vidste omkring cloud hosting. Det selskab som nu kom med alle de allbedste og de mest brugervenlige svar valgte jeg. Jeg erhvervede en aftale hos det sted, hvor at jeg selv fik sådan en masse plads til dels nye og alle de gamle illustrationer. IT supporten tilrådede samtidig at undertegende så hvade mit gode tegneprogram inde i min cloud hosting. Således kunne jeg åbne programmet uden at opsætte programmet på en ny computer. Da det så efter noget tid lå rigtigt i min cloud hosting gik det som en leg. Den venlige IT support viste mig også hvordan jeg faktisk kun kunne logge rigtigt ind igennem en ny computer og så med det samme åbne tegneprogrammet og få god adgang til samtlige af disse illustrationer.

Men den her store assistance fra deres fantastiske IT support, der fik jeg benyttet min nye cloud hosting meget. Det var skønt at min hjemmecomputer og min bærbar computer altid havde helt de samme filer fyldt med illustrationer. Så jeg kunne jo starte sådan en iluustration herhjemme, og så senere bare logge ind på min cloud hosting via min bærbar, og så fortsætte min illustration. Det er jo dels nemt og virkelig effektivt. På samme tid gemte jeg også billedkopier af alle mine mange illustrationer. Og sådan havde jeg altid min nyeste samling med mig.

Dette gavnede mig også en dag, hvor at jeg på sådan en lille ferie i Århus mødte sådan en leder for et nyt reklamebureau. Normalt har jeg ikke alle mine illustrationer på mig. Men nu der kunne jeg nemt åbne min fine cloud hosting og så vise ham alt det som jeg nu har lavet igennem årene. Han var virkelig imponeret over mit arbejde og tilbød mig et rigtigt arbejde som fast tegner for hans nye selskab. Og jeg kunne ikke sådan lade helt være med lige at ringe hen til min IT support, for også at give ros alt det rigtig gode arbejde de har gjort. De har hjulpet mig mange gange, og hele deres cloud hosting har også fået mig sådan et arbejde. Men jeg benytter jo stadigvæk cloud hosting nu, også selvom jeg jo ikke så ofte snakker med deres gode IT support. Selvom at deres IT support også er sød og ganske effektiv, så er hele deres cloud hosting også så simpel, at jeg ikke helt har brug for at bruge dem mere.

Posted in: Kategori