Sådan vælger du de rigtige lamper til kontoret

04 juni 2018 Emilie Jacobsen
Sådan vælger du de rigtige lamper til kontoret

Når du skal indrette dit kontor, er det vigtigt, at du også har fokus på, hvilke lamper du vælger til det. Lamperne er afgørende for, at du får et godt arbejdsmiljø. Du bør derfor bruge noget tid på at vælge de helt rigtige. Derudover er lamperne også med til at understrege rummets overordnede stil. Hvis du får kunder på besøg i dit kontor, er det en god ide for dig, at du vælger nogle lamper, der også er med til at sende de rette signaler til dem. Hvilke signaler, du vil sende, kommer meget an på, hvilken type virksomhed du har. 

Men først og fremmest bør du have fokus på lyset. Når du indretter et kontor, er det en god ide, at du både har en lampe, der hænger i loftet, og at du har en, der sidder på dit skrivebord. Det er med til at gøre, at du kan få noget godt lys ned på det arbejde, som du sidder og laver, mens lampen i loftet giver et godt overordnet lys. Mange vælger en skrivebordslampe, som det er nemt at indstille til deres behov, så de ikke behøver at flytte rundt på den. 

Det er meget forskelligt, hvor mange penge den enkelte har til at købe lamper for. Hvis du gerne vil have nogle flotte lamper lavet af den designer, kan det være en ide for dig at se nærmere på webshoppen andlight.dk. De har mange forskellige designerlamper at vælge imellem. 

Når du køber designerlamper, skal du selvfølgelig lægge nogle flere penge for dem. Men det er ofte også det hele værd. Dels gør det kontoret mere behageligt at være i. Dels gør det, at dine kunder tænker, at det er en smart og succesfuld virksomhed, som du driver – og det er jo et signal, som du gerne vil sende. 

Flere Nyheder