Nyd din have med nye terrassedøre

25 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du en dejlig have som du gerne vil bruge noget mere, kan du overveje at udskifte din terrassedør eller terrassedøre med nogle der har glas i. Det gør det nemmere at nyde haven om sommeren, men også om vinteren.

Her kan du f.eks. sætte lys op, så du kan se ud i haven selvom det bliver tidligere mørkt. Du kan også vælge at oplyse en særlig smuk busk eller træ. Du kan se et udvalg af forskellige terrassedøre her https://klarvinduer.no/dorer/terrassedorer.

Når du skal vælge dør, bør du starte med at overveje om døren har den rigtige størrelse. Det kan være at det giver en lang bedre udnyttelse, hvis du har en dobbeltdør. Du kan få din tømrer til at skære ud i din mur, så du får plads til dobbelte terrassedøre. Det gør han med et diamantbor.

døre

Valg af lås

Når du skal vælge døre, skal du også vælge lås. Mange har en nøgle/vrider, som betyder at døren åbnes udefra med en nøgle og indvendig bruger du dørgrebet. Et alternativ er nøgle/nøgle, hvor du bruger en nøgle til at låse op og i inde som ude.

Den type har den fordel at det er svære for tyve at bryde ind, da de ikke blot kan ødelægge et glas i døren og så åbne døren. Forudsat at du selvfølgelig ikke lader nøglen blive i døren.

Skal du have flere end en dør kan du overveje om låsen skal være den samme i dem alle. Det har den fordel, at du slipper for at have flere nøgler og kan bruge den samme i alle dørene. 

Er du i tvivl om hvilken døre du skal vælge eller om det er en god ide at få skåret ud til en større dør, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer og der hvor du skal købe dørene. 

Flere Nyheder