Lad en professionel maler friske dine vægge op

01 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal din bolig males indvendig fra kælder til kvist? Så har du sikkert overvejet selv at forestå malerarbejdet. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang, og overveje om ikke det var en bedre idé at hyre en dygtig maler til opgaven.

Hvorfor skal jeg betale mig fra malerarbejde?

Måske synes du at det virker som spild af penge at lade en professionel maler forestå indvendig maling af boligen. Det er jo ikke som om du ikke selv kan klare at smøre et par liter maling ud over væggene. Men et stykke vel udført malerarbejde er ikke gjort med det. I hvert fald ikke hvis det skal gøres ordentligt, og det færdige resultat skal være smukt og holdbart.

Malerarbejde – en tidskrævende opgave

Først og fremmest vil du aldrig kunne nøjes med kun at male væggene i stuer og værelser. Når først væggene er færdig malede, og fremstår smukke og skinnende, vil du tydeligt kunne se det gulnede i lofterne og skrammerne på det indvendige træværk. Så vil du også skulle til at male paneler, gelændere, øre, dørkarme, vinduesrammer og lignende samt hvidte loftet. Og derfor kan du lige så godt tænke lofter og træværk ind i projektet fra begyndelsen.

malerkanonen

Der ud over kræver malerarbejde en del forberedelse. Du skal ud og købe maling, grunder, primer, lofthvidt og særlig træmaling til det indvendige træværk. Dertil kommer sandpapir og malertape samt pap og plast til afdækning af gulve og møbler. Og er du ikke allerede i besiddelse af udstyr så som pensler, ruller, spartler, bakker, spande og en trappestige skal du også indkøbe disse ting.

Endelig skal du regne med at sætte omtrent en uge af til malerarbejdet. De mange opgaver griber hurtigt om sig, og kræver en fuldtids indsats. Hvis du synes at dette virker uoverskueligt kan du altid få et tilbud på professionelt udført malerarbejde hos Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder