Lad din maler i Albertslung forestå indvendig maling af din bolig

15 januar 2020 Astrid Pedersen
Lad din maler i Albertslung forestå indvendig maling af din bolig

Når din bolig skal friskes op indvendig, er det oplagt at planlægge med en vis mængde malerarbejde. Det at få friske farver på væggene og en grundig overhaling af loftet kan gøre en mægtig forskel for din bolig, som pludselig kommer til at fremstå lysere og mere indbydende.

Du vil ikke fortryde renovering af lofter, vægge og indvendigt træværk. Og ligeledes vil du i længden være gladest for at have overladt opgaven med malerarbejde til professionelle håndværkere.

Kan jeg selv male vægge og lofter i min bolig?

Mange bolig ejere vælger på egen hånd at kaste sig ud i opgaven med maling af vægge og lofter. De fleste gør det for at spare udgiften til professionel hjælp til maling, men bliver hurtigt overraskede over hvor mange penge samt tid og overskud, der skal postes i et sådant projekt.

For det første er det langt fra gratis selv at forestå malerarbejde i boligen. Vælger du selv at male dit hus eller din lejlighed indvendig, skal du ud og købe udstyr og materialer – for eksempel malerpensler, malerruller, spartler og spartelmasse, bakker og spande – og måske endda en trappestige, hvis du ikke er i besiddelse af en sådan.

Du skal også selv indkøbe maling, grunder og Microdispers i de rette mængder. Og så må du ikke glemme malertape, pap og plast til afdækning af gulve, møbler, panelere, dørkarme, vinduesrammer og stikkontakter, hvis du ønsker at undgå at disse bliver plettede af stænk fra malingen.

Hvor finder jeg min lokale maler i Albertslund?

Hvis du ønsker at slippe for besværet med indkøb, forarbejde og selve malerarbejdet, kan du i stedet vælge at alliere dig med et professionelt og erfarent malerfirma i dit lokal område. Et sådant finder du hos Malerkanonen, som har mange års erfaring inden for maling af private boliger. Få mere information på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder