Indhent mere end et tilbud

05 april 2020 Lotte Hindsberg
Indhent mere end et tilbud

Hvis du overvejer at få en ny terrasse her inden sommeren for alvor går igang, kan du enten selv lave den eller du kan få en tømrer til at give et tilbud. Ofte er en terrasse pris afhængig af valg af træ og selvfølgelig om du selv laver den eller om du får en tømrer til det. Nogle gange vil det være muligt, at en tømrer har adgang til andre priser end dem du selv kan få i byggemarkederne, så det er værd at indhente flere tilbud, før du vælger om du vil lave den selv eller få en til det. 

Indhent flere tilbud

Det er altid en god ide at indhente flere tilbud, hvis man skal have lavet noget af en håndværker eller have et lån i en bank. Bare for at komme med et andet eksempel. Fordelen ved at indhente flere tilbud er, at du får en ide om prisniveau, husk at tage forbehold for materialevalg. Der er en stor forskel på om du vælger f.eks. lærketræ eller billigt træ, også i forhold til hvor god en kvalitet en terrasse du får. 

Når du har fået flere tilbud kan du sammenligne de forskellige tilbud og priser. Husk også at tjekke de forskellige tømrer på Trustpilot og se hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. Se bort fra de enkelte anmeldelser, men se om der er en tendens, der går igen hos den enkelte håndværker. Hvis flere kunder nævner det samme, er der en stor sandsynlighed at du vil opleve det samme. 

Når du har valgt en tømrer, så benyt dig af muligheden for også at få råd og vejledning til selve terrassens udformning, men også hvordan du bedst kan vedligeholde den. Med den rette vedligeholdelse vil den kunne holde sig pæn i langt længere tid, end hvis den ikke bliver vedligeholdt.

Flere Nyheder