Hyr Danmarks bedste komikere Når at man normalt tænker lidt på nogle komikere, tænker men jo på folk der laver noget satire eller bare sjove stand-up shows. De færreste ville nok tænke på sådan et foredrag om ledelse. Men Nils Villemoes har bevist hvorda

By:

xNår at man normalt tænker lidt på nogle komikere, tænker men jo på folk der laver noget satire eller bare sjove stand-up shows. De færreste ville nok tænke på sådan et foredrag om ledelse. Men Nils Villemoes har bevist hvordan at den slags foredrag ikke altid skal være helt død kedelige. Og selvom han kommer ind på ledelsesstrategi og det moderns samfund, er han jo på højde med alle de sjoveste komikere. Dette mener en hel stribe gæster som vi har spurgt, efter sådan et foredrag af netop Nils Villemoes. Og det følgende er deres citater om sådan et spændende foredrag, han nu lavede i sommeren.

”Jeg har aldrig været til mange taler om det med ledelse. Og andre mener de godt kan være sjove komikere, men det ender ofte med sådan at være både kedelige og useriøst. Men altså Nils Villemoes er på niveau med alle disse store komikere. Men har fokuserer blot sit talent på sådan også at fortælle nye vinkler på det mere ledelse. Og efter To timer med dejlig underholdning, så opdager man også pludseligt hvordan at man også hat lært en hel del. Jeg vil klart tilråde samtlige danske arbejdsgivere sådan at se Nils Villemoes. Han er netop den helt perfekte kombination af de danske komikere, og de meget kloge talere. Så se ham nu lige så hurtigt I nu kan.”

Sådan en mand som Nils Villemoes fortjener noget mere anerkendelse. For med alle de rigtig kendte danske komikere, der fjoller hver fredag aften inde i vores tv, er det skønt med en hel ægte underholdende herre. Og han kan også få publikum med sig, og inspirere til at spørge sig personligt, om denne verden som vi lever i. Undertegende har lært ganske meget af Nils Villemoes i aften, og glæder mig jo også allerede til at kunne se manden trumle landets komikere en gang til. Og man føler sig jo lynhurtigt inspireret til at arbejde lidt på sine lederevner efter sådan et foredrag med ham.”

“altså der findes jo ikke nogen andre komikere som Nils Villemoes. Han har sådan en fantastisk måde sådan at skulle forklare sig på. Og jeg har lige pludselig også gjort en masse helt nyt tanker om mmin helt egen ledelsesform.  Og jeg elsker jo hvordan han kan få undertegene til at græde helt af grin, og på samme tid lære mig meget. Hvis blot alle talere også var ligeså sjove. Uheldigvis findes der jo ikke lige nok komikere som Nils Villemoes. Og jeg regner allerede med selv at skaffe hans egen bog, og også blive klogere på alle hans tanker om den rigtige ledelsesform.”

Altså normalt så ser jeg ikke lige foredrag. Og jeg er også mere til alle de ret kendte komikere, end de helt gamle professorer. Men ham Nils Villemoes har helt ændret min opfattelse. For med ordspil, og en masse sjove ideer så lagde han jo hele salen ned, og fik nye grin hele tiden. Og det var utroligt sådan at kunne se sådan en hel sal med arbejdsgivere, der bryder ud i latter. Nils Villemoes ved præcis hvad som han nu gør, og han er jo nogle gange også bedre end alle disse meget kendte komikere. Og det er bestemt ikke lige den sidste gang, jeg nu selv ser hele hans foredrag. Hvis nu bare alle foredragsholdere også var som Nils Villemoes.”

Med alle de her gode citater, er det tydeligt hvordan at Nils Villemoes har imponeret alle med hans nye foredrag. Ønsker du også sådan at opleve sådan en af de allersjoveste komikere, fortælle lige som hele verden med et nyt indblik, er der jo mulighed for sådan at kunne bestille et foredrag. Og det foredrag er perfekt, til alle salgs forretningsmænd der nu ønsker sådan et unikt indblik i dette travle samfund vi jo nu lever i, med et twist som at kun de rigtige komikere har. Så kontakt os jo allerede i dag og få sådan en god pris for sådan et dejlig foredrag med Nils Villemoes. Både du og alle dine ansatte vil kunne nyde dette.

Posted in: Kategori