Hvorfor er massage sundt?

25 januar 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor er massage sundt?

Når man – som de fleste mennesker i Danmark – primært forbinder massage med en luksus foreteelse, som man primært nyder på dyre hoteller og wellness klinikker, kan det godt være svært at forestille sig hvorledes massage skulle være særligt sundt. Men sagen er, at massage er meget andet og mere end blot lidt velmenende og søvndyssende nus på ryggen.

En ægte massage, som virkelig går i dybden med led, muskler og bindevæv, kan have stor helsebringende effekt på kroppen og på sindet. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette massør med en professionel uddannelse og en god portion erfaring. Med en dygtig massør, som virkelig kan sit kram (så at sige), vil du tydeligt kunne mærke, hvordan din krop får det bedre, og bevægeligheden i dine led øges – allerede fra første behandling.

Hvor ofte bør jeg modtage massage?

En anden grund til den manglende erkendelse af massagens godgørende virkninger er den frekvens hvormed de fleste danskere modtager massage. Du kan selvfølgelig have stor glæde i op til flere dage af en lækker massage en gang hvert halve år. Men er du ude efter en langtids virkende effekt, bør du gå til massør langt oftere.

De fleste mennesker – især de, som tilbringer størstedelen af deres arbejdsdag i stillesiddende positur – vil kunne mærke betragtelige forbedringer hvis de går til massør et par gange om måneden. På sigt vil du kunne mærke, at du ikke længere opbygger de samme spændinger og myoser, og at din krop bliver mere fleksibel, hvis du med jævne mellemrum modtager massage. Samtidig vil du med sikkerhed få en bedre nattesøvn og et langt større mentalt overskud i hverdagen.

Leder du efter en fast massør i København, som kan varetage behandling af din krop på fast basis, kan du finde ham eller hende på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder