Guide til sexlegetøj

By:

Skal du købe dit første sexlegetøj, og har du kigget lidt omkring på forskellige sider på nettet, så sidder du garanteret tilbage med en følelse af, at det er lidt overvældende. Der er bogstavelig talt flere hundrede forskellige ting at vælge imellem, og hvilke materialer er egentlig de bedste? Alle skriver, at det er op til den enkeltes præferencer, men hvis man aldrig har haft et stykke sexlegetøj mellem hænderne, hvordan skal man så vide, hvad ens præference er?

Sammen med Belugi ( https://www.belugi.dk/ ) har vi fundet frem til de 4 ting, du bør overveje, inden du køber dit første legetøj:

1) Kvalitet

Her skal du være opmærksom på, om legetøjet er fri for phthalater og giftige stoffer, så du ikke udsætter kroppen for unødige fare.

2) Prisen

Der findes sexlegetøj i alle prisklasser, men det er ikke altid det dyreste, der er det bedste. Køber du legetøjet hos Belugi, så står de 100 % inde for kvaliteten – også på de billige produkter.

3) Materiale

Overvej hvordan du gerne vil have, at legetøjet skal føles mod huden. Skal det være så realistisk som muligt, så er silikone et godt valg, mens glas og stål kan være sjove for dig, der gerne vil eksperimentere lidt.

4) Personlig præference

Man kommer ikke udenom, at sexlegetøj handler ekstremt meget om personlige præferencer. Mærk efter i din mave, hvad du tænder på, og lad dig ikke overtale til at købe noget, du ikke er tryg ved.

Posted in: sexlegetøj