Find en pålidelig elektriker i Viby

14 juni 2020 Silje Hansen

En elektriker i dag kan hjælpe med mange forskellige opgaver både for privat og erhverv. Du skal dog være opmærksom på, at du hyrer en autoriseret elektriker. For at kunne blive elektriker i dag, kræver det at du har gennemført en uddannelse og efterfølgende har fået en godkendt autorisation af tilsynsmyndighederne, for at må arbejde for en virksomhed. Det skyldes i høj grad de høje standarder og krav der er for el og el installationer, der skal være i hjemmet eller i en virksomhed. Det er både for sikkerheden, kvaliteten og for at forhindre skader eller kortslutninger generelt. 

Hvad er konsekvensen ved ikke at vælge en autoriseret elektriker?

Der er derfor også visse opgaver, som kun må blive udført af en autoriseret elektriker. Hvis ikke det er en autoriseret elektriker, som udfører disse opgaver, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det kan dermed blive vanskeligt for dig, som oplever en skade i forbindelse med installationen. Her vil forsikringen ikke dække de skader, da det skyldes en ulovlig installation i hjemmet. Det kan derfor være en dyr affære, hvis du enten selv laver installationen eller får en bekendt til at gøre det, som ikke har en autorisation.

Hvilken elektriker skal du vælge?

Når du skal vælge en elektriker, kan det godt betale sig at undersøge markedet. Der er som regel flere om buddet i hver by, hvorfor det kan være svært at skelne mellem kvaliteten og priser på de forskellige fagfolk. Her kan du enten vælge at forhøre dig rundt i dit netværk blandt venner, familie eller kollegaer, der måske har erfaring med en autoriseret elektriker til lignende opgave. Du kan herefter vælge at indhente flere tilbud på denne samme opgave. Det giver en god indikation af prisniveauet for opgaven. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at vælge Roborg.dk som din elektriker i Viby.

Flere Nyheder