Find en god lejebolig i Nordjylland

04 juni 2020 Lotte Hindsberg

Tanken om at skulle flytte og især det med at finde en ny bolig er noget der kan få de fleste mennesker til at se helt trætte ud. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Hvis du løfter blikket og afholder dig udelukkende at kigge på boliger i storbyerne, vil det blive langt nemmere og du vil få mere for pengene.

F.eks. er det langt svære at finde en lejebolig i Aalborg centrum, end hvis du søger i områderne omkring Aalborg. Samtidig vil du også opdage at prisen på lejligheden er en hel anden. 

De mange fordele ved en flytning

Udover at det rent økonomisk kan være en fordel at flytte ud af byerne, er der også mange andre fordele. Provinskommunerne er opmærksomme på at der skal noget ekstra til for at tiltrække nye borgere, så serviceniveauet er som regel langt højere end hvad man ellers vil opleve i storbyerne.

Har du børn vil du opleve at der kan være en langt højere normering af personale i vuggestuerne og børnehaverne end hvad du er vant til. Skolerne er nyere og knap så slidte. Der kan være bedre tilbud i forhold til tilbud til eleverne f.eks. lån af computer og har du brug for mere hjælp, kan det tilbud kommunen tilbyder være langt bedre end det du ville få tilbudt i de store byer.

Udbudet af fritidsaktiviteter, både til børn og voksne er også højere, da provinsbyerne ikke har de samme tilbud, som der tilbydes i storbyerne af andre udbydere, men er en af de parameter der kan få en familie til at vælge at flytte på landet. Samtidig er naturen ofte storslået og lige rundt om hjørnet og ikke et der skal køres efter.  

Ofte tilbydes der også hjælp til at finde et nyt job i området. Det skyldes at mange tøver med at flytte, da de ikke har lyst til at bruge timer på at pendle.

Flere Nyheder