Få shinet dine gulve op

26 marts 2019 Tina Høy
Få shinet dine gulve op

Hvis du overvejer at give nyt liv til dine gamle gulve og få sat dem i stand, så få dem afslebet og efterbehandlet af et professionelt gulvfirma. De kan fjerne ridser, fremhæve træets struktur og give gulvet et nyt shine med lak eller andet, og du bliver så glad for dine flotte gulve, der giver hjemmet et nyt og frisk look.

Priser på gulvafslibning mm.

Hvis du kigger på nettet, kan du se, at gulvfirmaernes priser på gulvafslibning er ret svingende. Nogle gulvfirmaer har en fast prisliste på opgaver, mens gulvfirmaet GulvKanonen ikke har. Deres holdning er, at gulve er forskellige, og hvis de skal løse opgaven så godt som muligt, kan de ikke have en fast pris på alle gulvafslibninger. De tager en telefonisk samtale med dig og sørger for at spørge ind til tre ting:

– Dit gulvs stand. Er der mange ridser, er gulvet slebet mange gange, er lakken slidt af osv.

– Hvor meget skal der gøres for at opnå det resultat, du ønsker? Er en polering nok? Eller skal de afslibes eller ligefrem afhøvles?

– Skal gulvet have lak, lud eller andet som efterbehandling?

Hvis du er i tvivl, kan de også besøge dig og se på dine gulve. GulvKanonen giver naturligvis et gratis og uforpligtende tilbud, når de har afklaret, hvad du har brug for, og du kan få en dato på udførelse af opgaven med det samme. 

De sørger for at holde priserne på et rimeligt niveau, hvor alle kan være med. Da København er en dyr by at bo i, sætter de en ære i at tilbyde fair priser, og så kan du for en rimelig pris f.eks. gøre din bolig salgsklar.

Gode anmeldelser

GulvKanonen går meget op i god kvalitet, at yde et godt resultat og en god kundeservice. Kvaliteten skal være god, både mht. det indledende arbejde, udførelsen, efterbehandlingen og oprydningen. Vedr. kundetilfredshed kan du se deres gode anmeldelser på Trustpilot.

 

 

 

Flere Nyheder