Du kan spare meget på de nye Memory Stick PRO Duo

By:

Som professionel foredragsholder der er mit eget diasshow vigtigt. Jeg opbevarer også altid hele mit eget gode shoq på sådan et smart Memory Stick PRO Duo. Dette skyldes jo at undertegnede førhen havde købt et fint kamera der benyttede Memory Stick PRO Duo. Dengang det gik helt i stykker havde jeg jo et Memory Stick PRO Duo til overs, som jeg jo brugte til at gemme filer på. Ligesom et USB kort, bare endnu mindre. Nu elsker undertegnede mit Memory Stick PRO Duo der altid fungerer perfekt, og kan sættes ind i alle pc’er. Således så kan jeg jo ganske hurtigt selv vise mit show, uden sådan at slæbe rundt på en stor computer. Men undertegnede lærte nu at et Memory Stick PRO Duo ikke altid også er tilstrækkeligt.

Til et stort foredrag på en handelsskole, der havde undertegnede som sædvaneligt udelukkende medbragt mit eget Memory Stick PRO Duo med mig. Jeg vidste at det også virkede på samtlige af deres pc’er, og så jo også frem til at undervise de mange studerende. Men dengang jeg så kom frem til salen, så lå mit kære Memory Stick PRO Duo ikke i min lomme som det plejer. Så jeg rodede jo hele min jakke igennem, uden noget held. Så jeg forklarede diskret klassens lærer hvordan jeg muligvis selv havde tabt mit eget Memory Stick PRO Duo. Jeg tænkte jo at det så var smuttet ud af selve min lomme, dengang undertegnede skulle betale for sådan lidt morgenmad i deres kantine. Så jeg spurter derhen og så efter et Memory Stick PRO Duo på deres gulv. Der var jo slet ikke noget. Så jeg spurgte jo damen i deres kantine omkring hun havde opdaget et Memory Stick PRO Duo. Hun forklarede så at en mand vist nok tog en helt lille ting med, hen til hovedkontoret. Jeg spurtede så hen til deres kontor og forhørte så om de havde fået et Memory Stick PRO Duo. En dame smilte og gav mig så det Memory Stick PRO Duo, som jeg nu havde midstet. Hefter så kunne jeg så slutte mit godt Memory Stick PRO Duo til computeren i salen, og begynde mit foredrag for selve deres klasse.

Men den oplevelse sad nu i undertegende. Jeg opdagede pludselig også hvor meget mit eget Memory Stick PRO Duo jo betød. Hvis jeg ikke lige selv havde fundet kortet, jamen så kunne jeg jo slet ikke holde hele mit eget foredrag. Jeg havde behov for sådan et godt backup af hele mit kære Memory Stick PRO Duo. Jeg skaffede af den grund to helt nye Memory Stick PRO Duo der også så fik det samme diasshow. Lykkeligvis så er Memory Stick PRO Duo ikke så dyre, så det var jo også en ganske billig garanti. Herefter så sørgede jeg jo også for at mine nye Memory Stick PRO Duo også var forskellige steder. Så hvis nu hele min jakke blev væk, havde jeg jo stadigvæk et yderligere Memory Stick PRO Duo. Undertegende har faktisk ikke lige siden haft problemer med at tabe mit eget Memory Stick PRO Duo.

Posted in: Kategori