Der er et kursus i konfliktløsning

By:

For ca. 3 måneders tid tilbage blev jeg faktisk meget smartere til konfliktløsning. Jeg arbejder som fodboldtræner, og det giver mange nye udfordringer. En af de store udfordringer er nemlig konfliktløsning. For når man jo arbejder med de unge drenge, så kan bølgerne altså gå ganske højt. Det er jo vigtigt som træner, at kunne stoppe et stort skænderi, samt også være den bedste til konfliktløsning. Men jeg havde nu ganske svært ved netop det. Så undertegnede besluttede så at opsøge en dygtig coach i Århus. Men jeg har altid ment der nu var et eller andet skægt over dette. Sådan en drengefodbold coach i Århus der selv nu har behov for en coach i Århus.

Jeg forhørte mig lidt hos et par arbejdekollegaer der anbefalede en bestemt coach i Århus. Jeg besøgte ham, og forklarede om mit strore problem med selve konfliktløsning, samt præcis hvor vigtigt dette også var for mit eget arbejde. For hvis alle drengene slet ikke holdt helt op med at skændes kunne jeg jo til tider bliver endnu mere sur, end drengene selv var. Og undertegnede havde svært ved sådan at få dem ned på jorden igen. Min venlige coach i Århus havde nu oplevet det før mig. Han forklarede hvordan at det ofte handlede en del mere omkring jeg, end nogle af drengene, når at jeg ikke kan få styr på dem. Vi aftalte præcis hvor ofte vi nu skulle ses.

Vi begyndte faktisk med at jeg forklarede min nye coach i Århus, en masse omkring mig personligt. Jeg forklarede mere omkring mit eget privatliv samt hele min opvækst. Og ud fra dette kunne min kære coach i Århus faktisk allerede nu forklare en masse omkring mig, samt hvorfor jeg nu var dårlig til den her konfliktløsning. Det var faktisk meget spændende at høre, samt dette gav jo også en god mening. Jeg skulle jo også arbejde med mig personligt for sådan at blive bedre til konfliktløsning. Og efter adskillige besøg hos ham kunne jeg da mærke en god forandring. Jeg fik en masse værktøjer til at arbejde meget bedre med selve konfliktløsningen.

Men specielt et enkelt hold af drenge var værst. For her så var det nemlig ofte En ved navn Martin der startede skænderierne. Og han var både højtråbende samt der skulle ikke meget til før at han blevet meget aggressiv. Det var jo netop derfor ganske vigtigt at min kære coach i Århus kunne undervise mig omkring konfliktløsning man så også hvorledes jeg forhindrede at Ham Martin begyndte dem. Heldigvis så havde min kære coach i Århus også en hel del smarte råd til dette. Da hvor jeg så følte mig gode klædt på, snakkede jeg med Ham Martin, og jeg forklarede ham hvorledes han skulle prøve at slappe mere af. Vi havde faktisk en dejlig snak, samt undertegnede kunne efterfølgende mærke hvordan at Martin faktisk også blev bedre til at slappe helt af ude på banen.

Efter 2 måneders tid med min kære coach i Århus, kunne jeg godt se en afvigelse. Både med mig, samt med alle drenge på banen. Og fordi jeg er bedre til konfliktløsning, opstår der jo ikke så ofte uenigheder mere. Og det betyder at alle fyrene også arbejde meget bedre sammen. Det giver jo et bedre spil på fodboldbanen, samt en hyggelig stemning. Deres nye venskab bliver samtidig også en del bedre, fordi de lærer omkring at arbejde sammen. Det hele skyldes faktisk min erfarne coach i Århus samt alle hans mange evner indenfor konfliktløsning. Jeg besøger ham stadig 1 gang om måneden, for sådan lige at holde min konfliktløsning ved lige. Det har klart betalt sig at bruge stakater på en god coach i Århus, når at man så ser på alle de glade drenge som nu spiller bold.  Min konfliktløsning har altså virkelig gavnet dem.

Posted in: Kategori