Bruger man stadig Compact flash kort

By:

Jeg lærte nu på den barske måde hvor betydningsfuldt det er, dels at skulle gemme alle sine fotos på sådan et godt digitalkamera, men også på sådan et usb stick. Vi valgte, at tage på bryllupsrejse hele vejen til Hawaii. Vi har begge to alle dage drømt at komme dertil. Og vi boede jo også i sådan en smuk lille hytte lige på stranden. Selve vejret var skønt. Og vi fik også taget sådan de allermest utrolige fotos, som at vi gemte på vores eget compact flash kort. Normalt så har min mand jo altid et usb stick med os, når at vi nu sådan er ude på ferie. Men lige denne gang havde han glemt den hjemme. Vi bekymrede os ikke yderligere over det resten af ferien. Og vi fortsatte jo med, at gemme alle vores utrolige skønne minder i fotoform på kameraets compact flash kort. Og vi brugte 14 dages tid inde i den vidunderlige lille hytte, hvor vi fik sådan de allerbedste oplevelser. Det var bestemt sådan en tur som at vi jo aldrig nogensinde glemmer igen.

Dagen hvor vi skulle rejse hjem igen, så pakkede jeg jo vores ting ned. Og vi tog jo en afsluttende svømmetur til stranden, og sugede jo så meget, af det smukke område til os som muligt. Og da vi sidder inde i flyet, så beder jeg min mand om at få vores kamera, fordi at jeg jo gerne vil tage et godt foto af ham. Så går det jo pludselige op for os begge, hvordan at vi har helt glemt vores kamera med compact flash kortet indeni. Det kamera som holdte vores fantastiske minder. Jeg blev frustreret og jeg begyndte, at skælde min mand ud samt snerre “hvorfor glemte du da også dit dumme usb stick? Vi kunne så have gemt billederne der, som sådan en backup!” Han var bare helt stille. Jeg vidste også godt, hvordan at det jo ikke var hans skyld. Men jeg blev bare så frustreret over, at alle vores fine fotos jo lå på sådan et compact flash kort, som vi aldrig ville få at se igen. Men altså som min søde mand sagde, så behøver vi jo faktisk ikke et foto eller sådan et usb stick for, at kunne minde os begge omkring den utrolige tur. Og når at man skaber minder som at vi jo gjorde på Hawaii, så er din egen hukommelse det allerbedste sted, at lagre dem. Jeg vil heller aldrig glemme den skønne tur. Og heller ikke selvom jeg jo ikke har et compact flash kort  med billeder.

Vi har nu lært af vores dumme fejl. Hver gang vi tager på ferie nu så, har vi jo altid et yderligere usb stick med os. Det kunne jo godt være, at han glemte det igen eller bare, at vi jo mistede compact flash kortet. Nu så er vi jo alle dage på den sikre side. Og vi har lykkeligvis stadig fotos fra vores eget bryllup. Det var min broder der var fotograf. Og alle vores fotos lå af den grund på hans compact flash kort, i stedet for på det digitalkamera, som vi jo mistede på Hawaii. Og vi har også efterfølgende fået flyttet samtlige af billederne over på sådan et usb stick, så vi jo alle dage kan tage dem alle frem igen og så se på dem. Og vi har naturligvis også lavet en backup til bryllupsbillederne, så de jo ikke forsvinder. Og vi har også vores allerførste bryllupsdag om ca. et halvt år. Og derfor så har vi faktisk bestemt os begge for, selv at tage afsted til Hawaii igen. Og denne gang tager vi ikke nogle fotos. Vi har faktisk aftalte, at disse minder som vi laver der på Hawaii, aldrig længere må komme ned på sådan et compact flash kort. De må kun eksistere inde i vores egen gode hukommelse.

Posted in: Kategori