Bedemanden fra Kolding bestilte yndige blomster til begravelsen

By:

To bedemænd har nu banket hovederne sammen og begyndt et samarbejde med hinanden. Den ene, Theis, som arbejder som bedemand i byen Kolding har nu været venner med Jørgen i mere end 15 år. Dengang Theis begyndte hans bedemandsforretning, så gik der faktisk blot Et par måneder før at Jørgen faktisk gjorde præcis det samme. Disse to har faktisk altid været helt uadskillelige og dette vil de blive ved med at være, spår disse to kammerater.

Samtidig med at Theis var en yderst anerkendt bedemand i byen Kolding, fik Jørgen derimod en lidt vanskelig start med sit arbejde som bedemand i byen Vejle. For jørgen var flyttet hele vejen ude fra Kolding, for at kunne begynde sin forretning. For han holdt nemllig rigtig meget af hele Vejle by, og mente at netop denne by havde de sødeste beboere. Men altså Jørgen var jo ikke, den første bedemand i hele Vejle. For der var jo allerede en helt del respekterede, bedemandsforretninger fordelt i hele byen. Ja og borgerne foretrak jo naturligvis, de mere kendte bedemænd fordelt i byen. Jørgen var jo nødt til at gøre et eller andet, for at få butikken til at kunne kører.

Han opsporede nogle smukke kister, med håndskåret krogede mønstre, og et lækkert betræk i helt utrolig kvalitet. Alle kisterne var ikke set i hele Danmark før nu, og kisterne måtte importeres hele vejen fra udlandet. Og ved den føreste levering af disse specielle kister, var Jørgen slet ikke selv klar over, hvad det ville gøre for hans fremtid. En konkurrenrende bedemand i Vejle kom senere en tilfældig dag forbi Jørgens flotte butik, for lige at kunne få noget mad. Han var meget imponeret over de fantastiske kister, og spurgte også hvorhenne Jørgen havde fået dem fra. Men jørgen han fortalte ham en røverhistorie. For han ville ikke have at alle bedemand i hele Vejle, kunne have fat i disse smukke kister. Derefter så begynder der faktisk at komme mange forespørgsler fra de andre bedemand i hele Vejle. Og alle ville vide hvor at de flotte kister nu kom fra.

Da bedemanden ude fra Kolding, ringede til Jørgen for 3 måneder siden, for at høre mere omkring det var begyndt at gå fremad med hele forretningen, så fortalte Jørgen Theis omkring de flotte kister. Og han fortalte at der nu var begyndt rigtigt at komme lidt flere forskellige kunder, og at hver og en bedemand i hele Vejle, nu ville have helt de samme kister som dem han sælger. Imens at de snakkede så undersøgte Theis, om nogen bedemand i hele Kolding mon havde disse kister. Der var faktisk ikke en eneste en. Rent faktisk var der ikke engang andre i hele Danmark end Jørgen som var sælger af Disse kister. Men Theis som nu var en meget anerkendte bedemand i byen Kolding, kom med et spændende forslag til Jørgen. At de to skulle blive de eneste sælgere af disse specielle kister i hele Danmark, og sælge dem til bedemænd i hele landet. Og netop fordi Jørgen ikke tjente mange penge på hans bedemandsforretningen endnu, tilbød Theis at ligge pengene ud for indkøb af alle kisterne. Theis mente at det var en genial ide som at bedemanden fra lille Kolding havde fået sig, og de fik hurtigt arrangeret alt det praktiske med selve virksomheden som producerer alle kisterne.

Og det er nu kun 3 måneder siden, at disse to gode venner fik deres første levering af alle deres kister. Og de har skam allerede nu været nødsaget til at bede om en ny sending. De leverer nu kister til bedemandsforretninger fordelt i hele landet. Efterspørgslen har faktisk været helt enorm fra de andre bedemænd og kunderne synes også at de alle er rigtig flotte. Og det er nu lykkedes bedemanden ude fra Vejle at kunne skabe noget vækst i hele hans butik. Og ingen tvivl om at han ser frem til et rigtig godt samarbejde med hans kære kammerat , bedemanden ude fra Kolding.

Posted in: Kategori